Wij zijn initiator en trotse partner van Erfgoed Tilburg

Over ons

Het team achter Stadsmuseum Tilburg is klein en enthousiast. Samen staan we achter de missie om het Tilburgse erfgoed uit te dragen.

Foto team SMT
Ons team

Stadsmuseum Tilburg stimuleert de verbinding tussen het erfgoed en identiteit zodat de Tilburgers zich met elkaar en met de stad meer verbonden gaan voelen.

Het museum wil bevorderen dat Tilburgers kennis nemen van de (industriële) geschiedenis en de ontwikkeling van hun stad waardoor hun waardering en belangstelling voor Tilburg wordt vergroot. Daarbij wil Stadsmuseum Tilburg bevorderen dat inwoners van de gemeente Tilburg deelnemen aan de samenleving door middel van ontwikkeling, ontspanning, ontplooiing en creativiteit.

Op de foto van links naar rechts: directeur Gert-Jan de Graaf, projectleider Petra Robben, medewerker educatie en evenementen Sandra van Dam en communicatiemedewerker Jojanneke van Zandwijk (fotografie: Chiara Winter)