Wij zijn initiator en trotse partner van Erfgoed Tilburg

Thumbnail mockup standbeeld B
Bewerkte foto van standbeeld Willem II - door Bas Horsten
Nieuws 27-02-2024

Publiek gezocht bij Willem II tv-opnames

Woon je in de Willem II-straat of in de wijk Willemsbuiten? Zit je op het Koning Willem II College of ben je lid van de supportersclub van Willem II? Meld je dan aan voor de opnames van de ‘talkshow’ over Koning Willem II op 8 maart.

Het is dit jaar 175 jaar geleden dat Koning Willem II overleed in Tilburg. Daar staan we op zijn sterfdag, 17 maart, bij stil, onder andere met de uitzending van een digitaal monument: een talkshow uitgezonden bij Omroep Tilburg. De opnames zijn op 8 maart in het Paleis. Inwoners van Tilburg met een Willem II-link zijn van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Er wordt van je verwacht dat je om 14.30 uur aanwezig bent in het Paleis (ingang Willemsplein bij de trap). De opnames zijn van 15.00 tot 17.00 uur. Er is ruimte voor 30 personen.

Aanmelden voor deze activiteit kan niet meer!

Deelname kost je niets, maar graag horen we wel wat jouw link is met Willem II: inwoner van de Willem II-straat of de wijk Willemsbuiten, leerling van het Koning Willem II College of lid van de supportersclub van Willem II. Alvast bedankt!

Het tv-programma is te bekijken op 17 maart vanaf 12.00 uur, zowel via de kanalen van Omroep Tilburg als tijdens de open dag in het Paleis op 17 maart.

Wie weet tot ziens op 8 maart in het Paleis.